Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

PinToMind redo för Stockholms stads skolor

Publicerad 28.03.2019 av Favo
page.title

Informationsskärmslösningen PinToMind skapades för just skolor, och nu är PinToMind godkänt och redo för att hjälpa även Stockholms stads kommunala skolor att få ut den information som är viktig för dem!

Infoskärm-mjukvaran skapades för skolor

Vår produkt skapades för ungefär 10 år sedan på en skola i Norge*, då vi såg behovet för en god och användarvänlig mjukvara för att administrera innehållet på skolans informationsskärmar. Infoskärmslösningen blev en succé på skolan i Norge och den växte och spred sig på såväl skolor som andra arbetsplatser och på skärmar i offentliga miljöer, i flera olika länder.

Godkänt av Programbanken.se för Stockholms stads skolor

PinToMind har nu blivit godkänt som ett av de program som Stockholms stads kommunala skolor kan använda, då vi nu står som leverantör på Programbanken.se, som är en gruppering på utbildningsförvaltningens IKT-enhet i Stockholms stad. Det är en nyhet som vi tycker är väldigt rolig att kunna dela med oss av! 😊

Testa gratis

Här kan du skapa ett provkonto, som ger dig möjlighet att testa alla PinToMinds funktioner gratis och helt utan förpliktelser i 30 dagar.

Du kan hitta PinToMind här på Programbankens sida.

Är du intresserad och vill veta mer, ta gärna kontakt med oss på support@pintomind.com, så hjälper vi gärna till! 😊

*I Norge heter PinToMind InfoskjermenArkiv för alla blogginlägg