English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

TACK för era rekommendationer!
Nu är ni 2000 kunder!✨

Publicerad 28.03.2019 av Favo
TACK för era rekommendationer!<br> Nu är ni 2000 kunder!✨

Där nådde vi det! 2000 kunder! 🎊 Vi vill ta tillfället i akt och TACKA våra kunder, som utöver att de väljer vår informationsskärmslösning, dessutom så generöst rekommenderar den till andra!

Tack för förtroendet och samarbetet! 🤗

Från dess att vi lanserade produkten för cirka 9 år sedan, har de flesta av våra kunder kommit efter att ha blivit rekommenderade av någon som redan var kund hos oss. Vi tycker det är det absolut bästa sättet att få kunder på, och vi vet att vi helt klart inte hade varit där vi är idag, om det inte hade varit för er! Så TUSEN tack för förtroendet, och för ett riktigt gott samarbete!

2000 kunder, med gott om plats för fler 🤩

I december 2015 nådde vi 1000 kunder, och nu, drygt 3 år senare, har vi minsann fått 1000 kunder till! 🎉Samtidigt som vi tycker att det är fantastiskt att kurvan går brantare och brantare uppåt, gläder vi oss ännu mer över den positiva feedback som vi får från våra enskilda kunder om hur vår informationsskärmslösning fungerar för dem. Det motiverar till fortsatt utveckling av en god programvara och fortsatt stöd och hjälp så att våra kunder kan använda lösningen på bästa möjliga vis! ✨Arkiv för alla blogginlägg
« Informationsskärmar på norska oljeriggar   ||   PinToMind redo för Stockholms stads skolor »