English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Informationsskärmar på norska oljeriggar

Publicerad 19.03.2019 av Favo

Oljerigg Askepott Bild: Erlend Hatteberg / Equinor

- Vi är otroligt nöjda! Enkel lösning. Det går snabbt att uppdatera, och alla får med sig det, för alla ser informationsskärmarna! Kristian Enoksen kan sitta på kontoret i Bergen eller befinna sig på resande fot och uppdatera innehållet på infoskärmarna på de norska oljeriggarna Askepott och Askeladden i Nordsjön. 😎🌊

- Det var så enkelt att komma igång

Bjørn Thomas Westlund och Kristian Enoksen

Platsrepresentant Bjørn Thomas Westlund tillsammans med Kristian Enoksen då han var på besök på riggen.

Tidigare förberedde Kristian ett A4-ark med uppdateringar en gång i veckan. Detta skickade han på e-post till en kollega på oljeriggen, som skrev ut det, tog ner det gamla arket och hängde upp det nya. De bestämde sig för att hitta en annan lösning för detta, sökte på nätet och hittade vår informationsskärmslösning där. - Det var så enkelt att komma igång med allt, både programvaran och mobilappen PinToMind Go*, berättar Kristian Enoksen, ledare för MODU-klubben, KCA Deutag som är knuten till fackförbundet Industri Energi.

Snabbt gjort att uppdatera ✔️

Så snart det finns något att uppdatera, lägger Kristian ut ett par meningar, och så kan han tidsstyra anslagen så att de inte visas när de inte längre är relevanta.

När det är så lätt att använda lösningen, kan man väldigt lätt uppdatera på direkten med helt färska nyheter. Kristian Enoksen, ledare för MODU-klubben, IE

Pushnotis på mobil för viktiga saker

– Appen PinToMind Go* är till väldigt god hjälp. Folk jobbar på riggen i 2 veckor, och sedan är de lediga i 4 veckor, och med Go-appen kan folk få med sig viktig information via sina egna mobiltelefoner också då de inte är i närheten av infoskärmen. När jag publicerar en uppdatering som jag vet att alla kommer att vara intresserade av, skickar jag ut en pushnotis för denna, och då går folk in och kollar även den andra informationen som ligger där, berättar Kristian.

Information uppdateras automatiskt 💫

Anslag som hämtar innehåll från Facebook och nyheter är väldigt enkla, eftersom de uppdateras automatiskt och man behöver inte lägga in samma information på flera platser, och hålla på att klippa och klistra. - I sådana anslag lägger du bara in en länk, och så är jobbet gjort!

Alla ser informationsskärmen

Kristian berättar om väldig positiv respons från dem som jobbar ute på oljeriggarna.

Det är ett extremt bra sätt att fånga folks uppmärksamhet på! Alla ser informationsskärmen!

– Vi är olika fackföreningar på de här riggarna, men nu får alla med sig vår information eftersom vi har infoskärmar. Vi har till och med haft folk som har frågat om att få “hyra anslagsplats” hos oss för att få ut sin information! 😉

Berest informationsskärm 🖥🛫🌍

– Jag har rekommenderat lösningen till många andra som arbetar med oljeriggar, och jag pratade nyligen med en som hade rest till Asien för att sätta upp en informationsskärm på en rigg där. Efter att ha satt upp skärmen, reste han raka vägen hem igen, och så kan han sitta på kontoret och uppdatera informationen där nere, berättar Kristian entusiastiskt.

Alla som jag rekommenderar lösningen till, säger att detta måste de ha! Kristian Enoksen, ledare för MODU-klubben, IE

*PinToMind heter Infoskjermen i Norge.Arkiv för alla blogginlägg
« Administrera tillsammans   ||   TACK för era rekommendationer!
Nu är ni 2000 kunder!✨
 »