English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Administrera tillsammans

Publicerad 07.03.2019 av Favo
Administrera tillsammans

Du behöver inte vara ensam! Dela på uppgiften med att administrera skärmarna, så får ni en mer uppdaterad och intressant informationsskärm, på kortare tid!

Bättre skärmar, på kortare tid 🖥👌

På PinToMind behöver man inte vara ensam om uppgiften att uppdatera innehållet på informationsskärmarna - man får minst 3 användare per konto. Är du ensam som användare, bjud in en kollega som kan hjälpa dig att hålla informationsskärmarna uppdaterade!

När ni är flera som delar på uppgiften att hålla informationsskärmarna uppdaterade med aktuell och viktig information krävs det mindre av varje enskild person, och ni får en bra och uppdaterad informationssskärm på kortare tid.

Ta bort gamla användare och bjud in nya 👨‍💻👩‍💻

Passa också på att se över listan över användare på kontot. Är det någon av de registrerade användarna som har slutat hos er? Ta bort de användare som inte längre är aktuella och bjud in nya kollegor, så att ni tillsammans kan hjälpas åt att administrera innehållet på era gemensamma informationsskärmar.

Du hittar användaradministration genom att välja “Användare” i menyn uppe till vänster på ert konto.

Olika användarrättigheter

När du har bjudit in en användare kan du välja om användaren ska vara administratör, och ha fullständiga rättigheter på kontot, eller om vederbörande ska ha begränsade rättigheter.

Om du väljer begränsade rättigheter kan du välja vilka skärmar användaren ska kunna publicera till och om denne ska kunna ändra alla anslag eller bara sina egna. Användaren som står överst i användarlistan är kontaktperson för kontot.

Mer information om att hantera användare hittar du på våra supportsidor.

Stort lycka till med administrationen av era informationsskärmar, och som alltid - är det något som du undrar över är det bara att ta kontakt med oss på support@pintomind.com! 😊Arkiv för alla blogginlägg
« Skärmlösning helt frivilligt   ||   Informationsskärmar på norska oljeriggar »