English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Skärmlösning helt frivilligt

Publicerad 27.02.2019 av Favo
Skärmlösning helt frivilligt

Mike Karlson, administrativ ledare och grafiskt ansvarig i Pingstkyrkan Alingsås administrerar snabbt och lätt innehållet på kyrkans informationsskärmar med hjälp av PinToMinds webbaserade informationsskärmslösning.

- Enkelt, smidigt och snabbt

Mike Karlson arbetar som administrativ ledare i Pingstkyrkan i Alingsås, och använder vår webbaserade mjukvara, PinToMind, för digitala informationsskärmar för att förmedla information till församlingens medlemmar och kyrkans besökare. – Det är så enkelt, smidigt och snabbt gjort att lägga ut innehåll på kyrkans skärmar med PinToMinds lösning. Och det var så självklart att komma igång, berättar Mike entusiastiskt.

Tidsstyrning - en mycket användbar funktion

Under en vecka är det många olika verksamheter och människor i olika åldrar som passerar informationsdisken och Pingstkyrkans informationsskärmar. För att visa rätt information i rätt tid och till rätt målgrupp, använder Mike sig av funktionen Tidsstyrning av anslag, som gör att han enkelt kan planlägga och ställa in vilken tidpunkt som ett anslag ska visas på skärmen.

- Jag gillar möjligheten att tidsstyra anslagen, och det är så enkelt att göra ett schema, det krävs inte någon Einstein för att klara av det, utan man drar i reglagen så är man där.

Visar olikt innehåll på olika skärmar

Vid informationsdisken på kyrktorget visas information som riktar sig åt den delen av verksamheten, i cafeterian rullar fikapriser och annan information på skärmen. – Jag återkommer igen till enkelheten. Det är enkelt att skapa anslag och sedan flytta runt dem i flödet, så som man vill ha dem, och bestämma när och var de ska visas, konstaterar Mike.

God översikt och enkel hantering

Mike hanterar allt skärminnehåll från sin dator eller mobil på sitt PinToMind-konto, där man har god översikt redan från startsidan över vilka anslag som visas på vilken skärm, och vilken tidpunkt de visas.

Kan du sköta en dator kan du sköta det här, så känner jag! Jag rekommenderar det absolut! - Mike, Administrativ ledare

PinToMind stödjer frivilligarbete med ny prisplan

Vi på PinToMind ger tummen upp åt frivilligarbete och vi har nyligen lanserat en prisplan särskilt för frivilliga och ideella organisationer.

Den nya prisplanen heter kort och gott Frivillig, och erbjuder full funktionalitet och vårt allra bästa pris åt dem som redan ger mycket av sig själva. Ideella föreningar, trossamfund, idrottsföreningar och liknande kan få använda PinToMinds prisplan Frivillig.

Har du några frågor, eller skulle vilja testa PinToMinds informationsskärmslösning? Ta kontakt med oss på support@pintomind.com, så hjälper vi dig gärna!Arkiv för alla blogginlägg
« Frivillig - full funktionalitet - lägre pris!   ||   Administrera tillsammans »