English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Frivillig - full funktionalitet - lägre pris!

Publicerad 20.02.2019 av Favo
Frivillig - full funktionalitet - lägre pris!

Vi erbjuder full funktionalitet och lägre pris för frivilliga! Idrottsklubbar, trossamfund, scoutgrupper och andra kan använda vår prisplan Frivillig som ger lägre pris och full funktionalitet - inklusive PinToMind Go!

Lägre pris och full funktionalitet

Vi sänker priset för frivilliga! Dessutom får frivilliga tillgång till alla funktioner på PinToMind - inklusive PinToMind Go. Priset för frivilliga är nu endast 1300:- per skärm per år.

Vem kan använda Frivillig?

För att kvalificera sig för att få prisplanen Frivillig skall er organisation utföra idéellt arbete på en icke vinstdrivande basis. Arbetet skall till största delen finansieras av gåvor och donationer, och inte ha ett kommersiellt syfte. Enheter som ägs av en organisation som uppfyller dessa krav, kan också vara kvalificerade för att få använda Frivillig.

PinToMind började ursprungligen som en produkt för skolor. Därför är alla våra priser anpassade för skola och utbildning, och sådana organisationer kvalificerar sig inte för ytterligare rabatt (Frivillig).

Kontakta oss om ni har frågor eller funderar på om ni kan få använda Frivillig.

Kom igång! Gratis provperiod - eller ändra ert konto

Starta en gratis provperiod, och kontakta oss på support@pintomind.com för att få ert konto öppnat för Frivillig!

Om ni redan har ett konto, kan ni ta kontakt med oss och berätta om varför er organisation är kvalificerad för Frivillig-pris.Arkiv för alla blogginlägg
« Lägre pris på Flexi - och lansering av vår nya prisplan Large   ||   Skärmlösning helt frivilligt »