English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Lägre pris på Flexi - och lansering av vår nya prisplan Large

Publicerad 18.02.2019 av Favo
Lägre pris på Flexi - och lansering av vår nya prisplan Large

Vi sänker priset på Flexi från 1 650:- till 1 400:- ex. moms per skärm / år. Från nästa faktura blir priset automatiskt lägre - utan att kunden behöver göra någonting!

SE VÅRA NYA PRISER - HITTA EN PRISPLAN SOM PASSAR ER

Flexi är mest utbrett i kommuner, som därmed är de som kommer att spara mest på omstruktureringen av prisplanerna.

Flexi ger bästa pris och funktionalitet för stora kunder

Vi tror på mindre konton med lokalt ägarskap och engagemang - och prioriterar nu detta i våra prisplaner! Ett Flexi-avtal är det bästa alternativet för kommuner och företag som bör fördela skärmar och användare på flera konton. Mindre konton kan dra fördel av grupp-avtalet, och får tillgång till alla funktioner och lägsta pris redan från den första skärmen!

Organiseringen och strukturen blir bättre för alla när avdelningar och underenheter äger och administrerar sina egna konton. Och med Flexi är det enkelt att komma igång, - se mer information om Flexi.

Pro ersätts av Large

Large är för dem som har 6 skärmar, eller fler, på ett konto. Large ger tillgång till alla funktioner, och obegränsat antal användare. Priset för Large startar på 8 400:- ex. moms / år för 6 skärmar, och ökar med 1 400:- per skärm som kunden önskar i tillägg.

Pro utgår som prisplan, men existerande kunder får behålla priset för det antal skärmar som de har idag. Om de senare uppgraderar med flera skärmar betalar de nytt pris på de skärmar de lägger till.

Mindre Pro-konton som sparar på att byta till Large kan göra detta genom att gå in på sitt konto och ändra prisplan till Large. Vi hjälper gärna till!

Byta prisplan? Vi hjälper till!

Det är möjligt att ändra prisplan när som helst - se information om detta på våra supportsidor. Ta gärna kontakt med oss, så ska vi hjälpa till och ge råd!Arkiv för alla blogginlägg
« Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm   ||   Frivillig - full funktionalitet - lägre pris! »