English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm

Publicerad 14.02.2019 av Favo
Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm

Varierar du innehållet som visas på dina informationsskärmar? Om du använder dig av nya anslagstyper och ändrar skärmens utseende då och då, så kommer det att bidra till att öka uppmärksamheten kring dina informationsskärmar!

Använd olika anslagstyper

Inkluderat i abonnemanget på PinToMind får du tillgång till alla våra anslagstyper. Alla anslagstyper ligger helt färdiga, och du behöver bara fylla dem med innehåll och lägga dem på din skärm. Blanda olika anslagstyper och använd din kreativitet! :-)

Lägg till en tidsräknare

Istället för ett vanligt textanslag som berättar att det är utflykt nästa fredag, kan du göra en tidsräknare som räknar ner dagarna till utflykten. Det är roligt att följa med i nedräkningen och att glädja sig åt det tillsammans. Bilder och filmer är med och skapar liv och rörelse runt skärmen - så om du inte redan har dessa anslag på din skärm, så är det absolut värt det att lägga till dem.

Ändra skärmens utseende

Ändra bakgrundsbild efter årstid eller aktuella aktiviteter. När skärmen ser annorlunda ut, så kommer folk att lägga mer märke till den. Du kan också variera lite om du använder huvudanslag tillsammans med sidofältet och sidfot, eller om du då och då väljer att visa alla anslag i enbart huvudanslaget.

Lycka till med administrationen av dina informationsskärmar! :-)Arkiv för alla blogginlägg
« Vi öppnar för signaldelare i särskilda fall   ||   Lägre pris på Flexi - och lansering av vår nya prisplan Large »