English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Vi öppnar för signaldelare i särskilda fall

Publicerad 28.01.2019 av Favo

Vi öppnar nu för möjligheten att i särskilda fall använda signaldelare, för likadana skärmar placerade tätt intill varandra. Detta kan vara användbart i till exempel en reception där man vill visa samma innehåll på flera skärmar i närheten av varandra.

Singaldelare

Prisplaner och att räkna skärmar

Våra prisplaner anger hur många fysiska skärmar som kan visa innehåll från PinToMind samtidigt. Varje fysisk skärm ska räknas, även om de använder samma skärmadress som andra skärmar eller är ansluten till samma visning genom en signaldelare.

Vi mjuknar nu upp lite när det gäller användning av signaldelare i särskilda fall, och öppnar för användning av signaldelare för upp till 3 skärmar, då skärmarna står max 5 meter från varandra.

Vi tror att detta kan vara användbart för dem som vill uppnå en specialeffekt genom att använda flera skärmar, ge synlighet från flera vinklar eller erbjuda individuell visning.

Några konkreta exempel

Endast för signaldelare och endast för 3 skärmar med max 5 meters avstånd

För att vi ska kunna upprätthålla våra priser för alla våra kunder, är antalet 3 skärmar och 5 meter icke förhandlingsbart, och det är endast tal om en fysisk signaldelare på skärmkabel. Detta innebär inte att man kan visa samma skärm (skärmadress) på flera platser, även om avståndet mellan skärmarna är 5 meter eller mindre.

Vi hoppas att den här ändringen ger existerande och nya kunder ännu fler möjligheter för synlighet och ett bra informationsflöde.

Våra nya supportsidor är också uppdaterade med information om detta. Läs om signaldelare och hur räkna skärmar.

Behöver du en extra skärm, hittar du våra förslag på utrustning här.

Har du frågor om detta, eller om något annat gällande PinToMind, är det bara att ta kontakt med oss på support@pintomind.com!Arkiv för alla blogginlägg
« Detaljerade pushnotiser i PinToMind Go!   ||   Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm »