English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nya supportsidor - med sökfunktion! 🔍

Publicerad 19.12.2018 av Favo

Det Ă€r inte bara vĂ„r informationsskĂ€rmslösning som Ă€r enkel att anvĂ€nda, nu har Ă€ven vĂ„ra supportsidor blivit Ă€nnu enklare att hitta pĂ„, dessutom Ă€r de tillgĂ€ngliga överallt! 👌 VĂ€lj det som passar dig bĂ€st, kolla genom kategorierna för supportartiklar, eller sök direkt pĂ„ det du letar efter i sökfĂ€ltet!

Nya supportsidor - med sökfunktion

Sök efter det du letar efter

Du kanske vill veta mer om kalenderanslaget, till exempel. Sök dĂ„ pĂ„ “kalender”. Nya supportsidor - med sökfunktion

Eller sÄ behöver du kanske information om hur du startar en skÀrmvisning.

Nya supportsidor - med sökfunktion

NÀr du söker blir du automatiskt serverad en rad artiklar som matchar det som du söker pÄ.

Perfekt för bÄde nya kunder och rutinerade anvÀndare

Supportsidorna Ă€r super för nya anvĂ€ndare som har behov för att göra sig bekanta med produkten. 👌 Men Ă€ven de av er som har anvĂ€nt vĂ„r informationsskĂ€rmslösning en stund kan ha god nytta av den hĂ€r översikten över vilka möjligheter och funktioner som finns, och hur lĂ€tt ni kan anvĂ€nda dem!✌

TillgÀnglig överallt - till och med pÄ administrationssidorna!

Nya supportsidor - med sökfunktion Besöker du vÄr webbsida har du tillgÄng till vÄra supportsidor frÄn en ikon nere i höger hörn, dÀr du antingen kan klicka pÄ föreslagna artiklar, eller söka efter informationen du letar efter.

Det samma gĂ€ller direkt i app.pintomind.com! Om du skulle komma pĂ„ en frĂ„ga under tiden du administrerar skĂ€rminnehĂ„llet, kan du klicka pĂ„ frĂ„getecknet nere i höger hörn, sĂ„ fĂ„r du tillgĂ„ng till vĂ„ra supportsidor! 😍

Översiktligt och fördelat pĂ„ olika kategorier

Nya supportsidor - med sökfunktion NÀr du öppnar supportsidorna fÄr du direkt en översikt över vad som finns. VÄrt mÄl har varit att det ska krÀvas minsta möjliga antal klick för att hitta fram till informationen som du söker. Sökfunktionen Àr guld vÀrd hÀr, men vÀljer du att klicka pÄ de olika kategorierna kan du till exempel hitta alla anslagstyper genom att klicka pÄ kategorin Anslag, och dÀrifrÄn gÄ direkt till det anslaget som du Àr intresserad av.Arkiv för alla blogginlÀgg
« Pushnotiser för PinToMind Go   ||   Detaljerade pushnotiser i PinToMind Go! »