Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nya supportsidor - med sökfunktion! 🔍

Publicerad 19.12.2018 av Favo

Det är inte bara vår informationsskärmslösning som är enkel att använda, nu har även våra supportsidor blivit ännu enklare att hitta på, dessutom är de tillgängliga överallt! 👌 Välj det som passar dig bäst, kolla genom kategorierna för supportartiklar, eller sök direkt på det du letar efter i sökfältet!

Nya supportsidor - med sökfunktion

Sök efter det du letar efter

Du kanske vill veta mer om kalenderanslaget, till exempel. Sök då på “kalender”. Nya supportsidor - med sökfunktion

Eller så behöver du kanske information om hur du startar en skärmvisning.

Nya supportsidor - med sökfunktion

När du söker blir du automatiskt serverad en rad artiklar som matchar det som du söker på.

Perfekt för både nya kunder och rutinerade användare

Supportsidorna är super för nya användare som har behov för att göra sig bekanta med produkten. 👌 Men även de av er som har använt vår informationsskärmslösning en stund kan ha god nytta av den här översikten över vilka möjligheter och funktioner som finns, och hur lätt ni kan använda dem!✌️

Tillgänglig överallt - till och med på administrationssidorna!

Nya supportsidor - med sökfunktion Besöker du vår webbsida har du tillgång till våra supportsidor från en ikon nere i höger hörn, där du antingen kan klicka på föreslagna artiklar, eller söka efter informationen du letar efter.

Det samma gäller direkt i app.pintomind.com! Om du skulle komma på en fråga under tiden du administrerar skärminnehållet, kan du klicka på frågetecknet nere i höger hörn, så får du tillgång till våra supportsidor! 😍

Översiktligt och fördelat på olika kategorier

Nya supportsidor - med sökfunktion När du öppnar supportsidorna får du direkt en översikt över vad som finns. Vårt mål har varit att det ska krävas minsta möjliga antal klick för att hitta fram till informationen som du söker. Sökfunktionen är guld värd här, men väljer du att klicka på de olika kategorierna kan du till exempel hitta alla anslagstyper genom att klicka på kategorin Anslag, och därifrån gå direkt till det anslaget som du är intresserad av.Arkiv för alla blogginlägg