English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Pushnotiser för PinToMind Go

Publicerad 28.05.2018 av Favo
Pushnotiser för PinToMind Go

Mobilappen “PinToMind Go” används av fler och fler, och nu kan man också skicka ut pushnotiser när man lägger ut något nytt! Du bestämmer själv om du vill skicka ut pushnotiser när du skapar ett nytt anslag, och de som använder mobilappen kan också själv välja om de vill ta emot pushnotiser.

Låt folk få veta när ny information är publicerad

Det geniala med Go är att innehållet blir tillgängligt även för folk som inte befinner sig där de fysiska infoskärmarna är, - och med pushnotiser kan du nu också informera om att de kan gå in i appen för att se den nya och uppdaterade informationen!

Bestäm själv om du vill skicka pushnotiser eller inte

När du skapar anslaget kan du välja om du vill skicka pushnotiser till dem som abonnerar på Go på den skärmen som anslaget publiceras på. Om Go-användarna abonnerar på mer än en skärm, så kommer de endast att få en pushnotis för ett och samma anslag, även om anslaget publiceras på flera skärmar.

Tillåt notiser för PinToMind Go i telefonens inställningar

Man kan själv bestämma om man vill ta emot pushnotiser, genom att tillåta detta under inställningar i sin egen telefon. Läs gärna mer om detta på våra hjälpsidor.Arkiv för alla blogginlägg
« Säg det med emojis 👊   ||   Nya supportsidor - med sökfunktion! 🔍 »