Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Uppdaterade villkor för PinToMind

Publicerad 08.02.2018 av Favo
Uppdaterade villkor för PinToMind

Tillväxt i flera olika länder och ny dataskyddsförordning, GDPR, som är på väg, satte oss i arbete med nya villkor. Nu är de nya villkoren klara, och vi ser fram emot att presentera dem.

EU:s nya dataskyddsförordning, The General Data Protection Regulation (GDPR), träder i kraft under 2018. Ett av kraven i dessa regler är att det skall ingås avtal med databehandlare. Ett sådant avtal har vi nu implementerat i de nya villkoren, och det finner du här: Databehandlarvillkor för personupplysningar i Innehållet du laddar upp.

Villkoren är uppdelade i tre delar, Kortversion, Villkor för användning av tjänsten och Integritetsskydd. Vi har noga gått genom och uppdaterat texten. Bland ändringarna finns språkliga förbättringar, en ökad tydlighet i vad vi lagrar och hur länge vi lagrar data. Om du vill jämföra kan du läsa de gamla villkoren här.

PinToMind heter Infoskjermen i Norge. Vi har idag kunder i 16 länder, och det innebär att vi har genomfört en ny genomgång av villkoren. Villkoren för PinToMind och Infoskjermen är samma; du hittar den norska versionen av villkoren på Infoskjermens webbsida .

De nya villkoren tas i bruk omedelbart för nya kunder. För existerande kunder lägger vi in en underrättelseperiod, så att de nya villkoren gäller från 1 mars 2018. Godkännande av villkoren är en förutsättning för fortsatt användning av tjänsten, och villkoren räknas därför som godkända om du fortsätter att använda vår lösning.

Ta gärna kontakt med oss på support@pintomind.com om du har frågor!Arkiv för alla blogginlägg