English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Säg det med emojis 👊

Publicerad 19.01.2018 av Favo

Vi kommunicerar alltmer med smileys i olika varianter. 😂 😩 😇 Det kan du nu också göra i ännu större utsträckning i vårt “Text & bild”-anslag på infoskärmen. 👍 Det krävs så lite, och kan betyda så mycket! 😍 Ha en fortsatt härlig dag, allihop!!

Kommunicerar med emojis 🎯

I vår tid, när vi i så stor utsträckning använder oss av sociala medier och dylika kommunikationsmedel, har smileys och emojis av olika slag blivit en del av vårt språk och en ganska stor del av det sätt som vi kommunicerar på i skrift. 🙈 😉

Text och bild 👌

I vårt “Text & bild”-anslag har vi hela tiden haft möjlighet för att kunna använda emojis som en del av texten. Nu har vi ökat stödet för detta och lagt till många fler varianter av emojis som kan användas i anslaget. 👏 Det går att använda emojis både i titeln och i själva texten i anslaget. Du kan välja att använda dem direkt från listan i anslaget, från ditt eget tangentbord, eller genom skriftliga koder. Vi gör om dem så att de kan visas på alla enheter. 🎊

Det krävs så lite, och kan betyda så mycket 🙌

Här är möjligheterna många! Skapa en födelsedagshälsning med ballong och födelsedagstårta. 🎈 🎂 Hälsa välkommen med blommor. :bouquet: Att skapa ett sådant anslag kan ta ungefär en minut, och det kan betyda ganska mycket för de som ser dem. 💫 Logga in och skapa ett nu direkt, vet jag! Du kan göra det direkt från telefonen, om du vill! 📱 😎Arkiv för alla blogginlägg
« - Enbart positiv erfarenhet av PinToMind   ||   Pushnotiser för PinToMind Go »