English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

- Enbart positiv erfarenhet av PinToMind

Publicerad 30.11.2017 av Favo
- Enbart positiv erfarenhet av PinToMind

Biträdande rektor Andreas Mauritzson Daun har erfarenhet med PinToMind från Observatorielundens Skola. När han nu har börjat på en ny arbetsplats tar han PinToMind med sig. Produkten skapades ursprungligen för bruk på skolor, och allt fler skolor i Sverige använder nu PinToMinds infoskärmslösning. 

Skapat för skolor

Biträdande rektor Andreas Mauritzson Daun PinToMind erbjuder ett enkelt och användarvänligt kommunikationsverktyg för bland annat skolor. Faktum är att PinToMind:s norska moder - Infoskjermen.no - en gång i tiden skapades för just en skola, och det fungerade så bra att man bestämde sig för att introducera fler skolor i Norge för lösningen, och på den vägen är det!

- Min erfarenhet av PinToMind är enbart positiv. Alltid trevlig och tillmötesgående support med tydlig och snabb återkoppling när tillfällen uppstått, och hanteringen av informationsflödet på flera olika skärmar är smidig och enkel Biträdande rektor Andreas Mauritzson Daun

I bruk på svenska skolor

Nu har även skolor i Sverige börjat upptäcka fördelarna med en tydlig och användarvänlig informationsskärmslösning och det tycker vi på PinToMind är fantastiskt roligt! Gärdesskolan i Stockholm var en av de första skolorna i Sverige som tog PinToMind i bruk.

Lätthanterligt system för att synliggöra information

Andreas Mauritszon Daun, dåvarande samordnare på Observatorielundens skola, letade efter ett tydligt och lätthanterligt system för att synliggöra information vid besök på skolan och upptäckte PinToMind. Andreas säger att han uppskattar PinToMinds trevliga och professionella layout, som via informationsskärmarna välkomnar elever, vårdnadshavare, personal och besökare, samtidigt som dessa håller berörda uppdaterade på relevant information.

PinToMind - ett självklart val

Andreas fortsätter med att konstatera att PinToMind får följa med när han nu har fått anställning som biträdande rektor på en ny skola: - PinToMind blir ett självklart val för min del på kommande arbetsplats. På ett enkelt sätt är man snabbt igång med en trevlig och tydlig informationsskärm som välkomnar och håller berörda uppdaterade med relevant information.Arkiv för alla blogginlägg
« Välkommen till teamet, Sara!   ||   Säg det med emojis 👊 »