Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Äntligen Instagram med hashtaggar på infoskärmen

Publicerad 25.09.2017 av Favo
Texten på denna sida är inte uppdaterad.

Äntligen Instagram med hashtaggar på infoskärmen

Hurra! Nu kan vi återigen visa bilder sorterade efter hashtaggar i Instagram-anslag på infoskärmen. När du gör anslaget väljer du vilken hashtag du vill visa bilder med, och så kommer bilderna att uppdateras automatiskt i anslaget på infoskärmen.
Detta blir så bra! 🎉

Äntligen! 😅

Vi har länge varit begränsade till att endast kunna visa bilder från egen Instagram-användare i Instagram-anslaget på infoskärmen. Det har varit en ganska lång process för att få tillåtelse från Instagram för att återigen kunna visa bilder som är knutna till hashtaggar, och på det viset kunna visa bilder även från andra användare, som inte har privata konton. Det känns som en seger att ha detta på plats igen, och vi vet att många av våra kunder också har väntat på detta!

En frisk fläkt som uppdateras automatiskt

Detta blir ännu ett anslag som uppdaterar sig självt, och Instagram-anslagen är med och bidrar till att skärmarnas innehåll uppdateras regelbundet. Det kan vara positivt att visa lite varierat innehåll på infoskärmen, och bilderna från Instagram kommer ofta som en frisk fläkt bland andra, lite mer seriösa anslag.

Testa själv redan nu!

Gå till “Nytt anslag” uppe till höger när du är inloggad i app.pintomind.com, och välj ”Instagram”. Efter att ha godkänt anslaget väljer du vilken hashtag du vill visa bilder med. Välj om du vill visa anslaget i huvudanslaget eller sidofältet, och välj vilka skärmar det ska publiceras på. Förhandsvisa gärna innan du sparar.
Se - så lätt är det! Lägg gärna till flera anslag med olika hashtaggar, och ha så roligt! 🎊Arkiv för alla blogginlägg