English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Välkommen till teamet, Sara!

Publicerad 07.09.2017 av Favo
Välkommen till teamet, Sara!

*Vi styrker vårt team, och satsar nu ännu mer internationellt - särskilt i Sverige! Sara Qvint i Sverige började arbeta hos oss nu i september, och vi är redan mycket glada för att ha henne bland oss! Vi tror att detta kommer att ge vår kundsupport ett stort lyft! *

Ett större team, så att vi kan hjälpa våra användare på ett ännu bättre sätt

Teamet runt PinToMind växer! Vi arbetar för att vara användarinriktade, och vi vill både leverera en bra produkt som är under konstant utveckling, samtidigt som vi vill finnas tillgängliga för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Att ge en bra och snabb support är viktigt för oss, och med Sara i teamet tror vi att vi kommer att klara det ännu bättre.

Härligt med en svenska i gänget

Sara ska arbeta främst med kundsupport, sociala medier och marknadsföring. Vi tycker att det är toppen att ha fått med en svenska i vårt gäng, - och är säkra på att alla våra svenska kunder gläder sig med oss! 🇸🇪
Sara är gift och har två barn, hon är mycket aktiv på Instagram, är en alltjämt snabbare löpare och mer än genomsnittet intresserad av mat och matlagning!

Vi gläder oss!

Hjärtligt välkommen Sara, - vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig! 😃Arkiv för alla blogginlägg
« Ta med informationsskärmen i fickan!   ||   - Enbart positiv erfarenhet av PinToMind »