Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Motivera till aktivitiet med Strava

Publicerad 23.05.2017 av Favo
Motivera till aktivitiet med Strava

Både cykel- och löparsäsongen har satt igång, och det är klart att en god hälsa är något som vi vill uppmuntra! Använd gärna Strava-anslaget på infoskärmen för att motivera till aktivitet!

Motivera till aktivitet

Vi vet alla att frisk luft och fysisk aktivitet har positiva effekter på alla vis. Om ni visar Strava-anslaget på infoskärmen, med en lista över aktiviteter som personer i ert team har varit ute på, kan det hjälpa till att påminna och motivera folk till att känna att det är något som de också vill vara en del av.

Låt det bli ett gemensamt projekt!

Vad sägs om att skapa ett lag inom företaget? Om ni har både cyklister och löpare i ert företag kan det vara en god idé att ha två olika lag, eftersom de på cykel lättare än de till fots lägger kilometerna bakom sig. Ni kan gärna sätta ett gemensamt mål om en distans ni vill nå tillsammans under en viss period, och följa med på hur ni närmar er och vilka som är med på att göra vägen dit kortare.

Visa statistik i anslaget

I anslaget kan ni visa både distans, tid och höjdmeter, och ni kan själv bestämma vilken av dessa som ska få störst fokus. Läs gärna mer om Strava-anslaget på våra hjälpsidor.Arkiv för alla blogginlägg