Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nya Samsungskärmar med Tizen

Publicerad 06.12.2016 av Favo
Nya Samsungskärmar med Tizen

Samsung är för närvarande i färd med att rulla ut nästa generations informationsskärmar. Dessa använder operativsystem Tizen, som ger mer kraft och bättre användbarhet. Vi har testat skärmarna och anpassat vår lösning!

Tizen - egen app för PinToMind

Samsung är på väg att införa operativsystemet Tizen, som Samsung kallar SSSP4 (Samsung Smart Signage Platform fjärde generationen) på nya skärmserier. Tizen app Tizen är en Linux-variant som används av Samsung i telefoner, surfplattor klockor, smart tv - och nu även i informationsskärmar.

I tidigare modeller har vi använt URL Launcher för att visa skärmadressen direkt, men det är annorlunda på dessa. Nu används URL Launcher för att installera en egen Tizen-app för PinToMind. Här kan du läsa mer om hur du kan installerar vår lösning på Samsung-skärmar med Tizen SSSP4.

PMF- och PHF-serie och ny set-back-box

Samsung lanserar både en PMF-serie och en PHF-serie. Båda har stöd för att vara i funktion 24/7 - Den största skillnaden är att PMF-serien har 500 nits ljusstyrka, medan PHF serien har ljusstyrka på 700 nits. En annan skillnad är att PMF-serien kommer i 32, 43, 49 och 55 tum, medan PHF serien endast kommer i 43, 49 och 55 tum.

Skärmarna liknar tidigare modeller, men är något tunnare och något smalare än sina föregångare - och de har en matt skärmyta för att minska reflektioner. Jämfört med tidigare Samsungskärmar med inbyggd spelare har de nya skärmarna mer kraft. Detta kommer att vara vår nya rekommendation för de flesta som vill komma igång med infoskärm. Det finns fortfarande begränsningar för visning av video, men det fungerar bättre än tidigare.

Dessutom lanserar Samsung Tizen en set-back-box (SBB), en anpassad liten dator som kan fästas bakom skärmar som behöver en uppgradering eller inte har en egen inbyggd spelare. Tidigare har Set-back-boxarna använt Windows, och flera av våra kunder har Windows XP-boxar som måste bytas ut. Vi ser fram emot att testa den nya Tizen set-back-boxen och hoppas att dessa kan vara en bra lösning för kunder som har XP-boxar idag!Arkiv för alla blogginlägg