Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Visa dina bilder från Instagram - igen

Publicerad 30.09.2016 av Favo
Visa dina bilder från Instagram - igen

Instagram är tillbaka på informationsskärmarna! Vi har publicerat en möjlighet för att göra anslag där man visar egna bilder från Instagram.

Visa egna bilder

Du kan visa bilder från ditt eget Instagramkonto på din infoskärm. Om du har flera konton på Instagram kan du logga in med flera och visa i flera anslag. Bilderna kommer att uppdateras automatiskt på infoskärmen när du väl har lagt ut dem på Instagram.

Fokus på nyast bild

Den nya visningen fokuserar på den senaste bilden som lades ut på Instagram, och visar thumbnails av äldre bilder. Vi hoppas att ni kommer att gilla det!

Arbetar vidare

Anslag kopplade till Instagram har under en period haft ”paus” hos oss på grund av strängare regler hos Instagram. Reglerna är särskilt stränga när det gäller att visa andra bilder än de som användaren själv har lagt ut. Så här långt har vi inte fått godkänt för att kunna visa ”public images” på infoskärmar, t.ex. sökning på hashtaggar, men vi har inte gett upp ännu. Detta är något vi arbetar vidare med!Arkiv för alla blogginlägg