English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Text & Bild - vårt nya standardanslag

Publicerad 23.08.2016 av Favo
Text & Bild - vårt nya standardanslag

Aldrig har det varit enklare att publicera en bild med några ord! Text & Bild är vårt nya standardanslag! Lägg ut en fin bild, välj att visa enbart idag och BOOOOM! Så behöver du inte tänka mer på det, utan kan fortsätta med dagen i full fart!

Aldrig varit enklare

Dra in bilden i webbläsaren, skriv ditt meddelande, välj när och var det ska visas - och det är allt som behövs! Eller så kan du använda menyn för att lägga till ett nytt “Text & Bild”-anslag.

Känn dig fri att använda emojis, justera texteffekter och textstorlekar, lägga till tabeller och punktlistor osv. Vi har också lagt till möjligheten att enkelt kunna lägga till kreditering av fotot på själva bilden.

Du kan läsa mer om de “tekniska” möjligheterna på våra hjälpsidor.Klistra in från urklipp

Skärmbilder eller bilder kopierade på webben kan du enkelt klistra in. Klicka på bildfältet och tryck CTRL + v ( + v om du har Mac), så klistras bilden in i anslaget. Från en del program kan du på samma sätt klistra in flera objekt, till exempel ett område i Excel, och visa som en bild i anslaget.

Önskats av många - nu är det på plats

Den nya anslagstypen har efterfrågas av många. “Är det möjligt att få bild i textanslag?”, var en vanlig fråga när vi frågade om synpunkter på pintomind.se. Tack för tips och idéer - det är särskilt roligt att införa något nytt när vi vet att det finns någon som behöver det!Arkiv för alla blogginlägg
« Mycket uppskattad informationsskärmslösning   ||   Ta med informationsskärmen i fickan! »