Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Instagram-paus

Publicerad 03.06.2016 av Favo
Texten på denna sida är inte uppdaterad.
Du hittar uppdaterad information här.

Instagram-paus

Nya riktlinjer från Instagram innebär att vi har varit tvungna att sätta uppdatering av bilder från tjänsten på paus. Det är inte möjligt att lägga till nya anslag och gamla anslag kommer bara att visa bilder som publicerades före den 31 maj 2016.

Strängare riktlinjer - vi letar efter möjligheter

Instagram har infört strängare riktlinjer för hur bilder från tjänsten kan användas. Grundregeln är att bilderna ägs av den som publicerar bilden, och att man måste ha uttryckligt tillstånd från användaren för att visa det.

Vissa undantag finns för bilder publicerade från öppna användare, och vi letar efter möjligheter att visa dessa. Hur och hur snabbt vi möjligen kan göra detta, vet vi tyvärr inte med säkerhet.

Kontrollera vilka anslag detta gäller för dig.

Gamla anslag med Instagram bilder rullar på, men kommer inte att uppdateras.

Om du vill se vilka anslag detta gäller för dig, och möjligen avpublicera anslagarna, tryck här och få en lista över Instagram anslag på ditt konto.

Kan vi hjälpa dig?

Vi beklagar att vi inte kan visa Instagram som tidigare! Detta är viktigt för både oss och våra kunder - vi jobbar på det! Om du har varit i kontakt med oss i frågan, har vi listat dig och kommer att kontakta dig när det finns något nytt.

Vänligen kontakta support@pintomind.com om du har frågor eller om det är något vi kan hjälpa till med!Arkiv för alla blogginlägg