English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Mycket uppskattad informationsskärmslösning

Publicerad 20.04.2016 av Favo
Mycket uppskattad informationsskärmslösning

På Gärdesskolan i Stockholm använder man PinToMind till sina informationsskärmar och både elever, personal och skolans besökare är mycket nöjda.

Träffades på SETT

Gärdesskolans IT-pedagog Caroline Gertoft och IT-samordnare Faruk Tural kom i kontakt med Pintomind för första gången på SETT-mässan i Kista 2015. De skapade ett testkonto, och efter att ha testat produkten fann de att det var något som passar bra för dem och deras behov, och bestämde sig för att gå vidare med informationsskärmsløsningen.

Lägger ut viktig information

“På Gärdesskolan används infoskärmen dagligen. Vi lägger ut viktig information, såsom matsedel, personalfrånvaro och olika aktiviteter på skolan med text och bilder. Vi kopplar också externa nyhetsflöden till infoskärmen, t.ex. aktuell information från Skolverket.”, säger Faruk Tural.

Oerhört bra respons

“Elever, personal, vårdnadshavare och andra besökare på skolan kan ta del av den dagliga informationen på skärmen. Vi har fått en oerhört bra respons på den här informationsskärmen – många anser den vara mycket informativ samt trevlig i sin layout.”

Kan varmt rekommendera produkten

“Vi kan varmt rekommendera den här produkten, då den är mycket lättarbetad och trevlig i sin layout, med många möjligheter och funktioner. Dessutom är den inte bunden till att de som publicerar information/bilder och dylikt fysiskt är på plats. Det är lätt för oss att lägga ut information, då det kan göras från såväl dator, surfplatta och mobiltelefon. Mycket uppskattat!”, säger Tural.Arkiv för alla blogginlägg
« Nu kan du visa skärmen vertikalt   ||   Text & Bild - vårt nya standardanslag »