Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Kom igång på ett kick med Samsung-skärmar

Publicerad 10.08.2015 av Favo
Kom igång på ett kick med Samsung-skärmar

Vi är förtjusta i DB-E-skärmarna från Samsung. Skärmarna har inbyggda player, är prisvärda, är avsedda för daglig verksamhet - och inte minst - är otroligt enkla att använda.

Vi köper dessa själv

När vi köper skärmar, köper vi nu Samsungs DB-E-serie. Tillsammans med en väggfäste täcktes behovet för de flesta av oss. Du får en 32" skärm och väggfäste för ungefär kr. 4650 ex moms.

Inbygd player

Det nya är att skärmen har en inbyggd player, och vi fascineras över hur enkelt det nu är att komma igång. Vi har under en lång tid testat och gjort anpassningar mot Samsung-skärmar med inbyggda webbläsare, och vi gillar utvecklingen.

Denna typ skärm har tredje generations inbyggda webbläsare (SSSP3). En vägvisare hjälper dig med val av nätverk och inställningar. Lägg in adressen till din skärm, och du är igång på bara några minuter.

Avsedd för 16 timmar

DB-E-serien är gjord för att vara igång 16 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Försäljare ger också "Service på platsen" garanti för tre år för skärmarna. Skärmarna har inte inbyggt tuner, och är därför inte bundet av licensiering.

Fortfarande utrymme för förbättringar

De här skärmarna är idag det klart enklaste sättet att komma igång med PinToMind, men den inbyggda spelaren är inte något råskinn. Om den inte är kraftig nog för dig, så kan du komplementera med en set-back-box som är anpassad till skärmarna, eller med en vanlig PC om du hellre vill det.

Priser och skärmstorlekar

Du är fri att köpa skärmen där du vill och hos de flesta försäljare, är denna att finna på hyllan. Dustin har levererat skärmar för många av våra kunder.På deras hemsidor kan du läsa mer om skärmarna och eventuellt beställa:

Samsung har också skärmar i andra storlekar som har inbyggt player (Samsung's SMART Signage Platform - SSSP).Arkiv för alla blogginlägg