Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Välj Fahrenheit eller Celsius

Publicerad 10.07.2015 av Favo
Välj Fahrenheit eller Celsius

Välj om du vill visa väderprognoser med temperaturer i Farenheit eller Celsius. Enhanced Drilling har informationsskärmar på flera ställen i världen, bland annat i Houston, och gav oss idén till att ge möjlighet för att visa temperaturer i Fahrenheit.

Enkelt att välja

När du skapar eller redigerar väderprognosanslag får du nu möjligheten att välja om temperaturen ska visas i Celsius eller i Fahrenheit. För att få möjligheten måste du uppdatera alla skärmar på kontot till V8 (det kostar inget extra).

Enhanced Drilling

Enhanced Drilling, som har sitt huvudkontor på Straume utanför Bergen, levererar nyskapande tekniska lösningar och tjänster till den globala offshoreindustrin. Ett av deras kontor ligger i Houston, och förfrågan om att kunna visa temperaturer i Fahrenheit kom ifrån dem.

Tack till Enhanced Drilling för hjälpen att utveckla pintomind.se ännu ett steg vidare!Arkiv för alla blogginlägg