English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Nu kan du visa skärmen vertikalt

Publicerad 10.06.2015 av Favo
Nu kan du visa skärmen vertikalt

Nu kan du visa informationsskärmen på en skärm som är monterad vertikalt! Detta är perfekt för när du vill visa till exempel affischer eller menyer, eller om du inte har plats för en horisontell skärm.

Mycket uppmärksamhet till huvudanslaget

En vertikal skärm ägnar stor uppmärksamhet åt huvudanslaget. Använder du sidfoten, blir höjden av denna sed, så det kommer att finnas utrymme för klockan och eventuellt din logotyp under anslag som visas där. Det finns naturligt inget utrymme för en sidebar på en vertikal skärm.

- Ja, vi har möjlighet till vertikal skärmvisning!

Vi har flera gånger fått frågan om det är möjligt att ha en skärm stående i upprätt läge eller med vertikal skärmvisning, och nu gläder vi oss över att kunna svara ja på den frågan! Tack för bra tips och idéer som gör vår lösning ännu bättre!Arkiv för alla blogginlägg
« Morgonquiz på informationsskärmen   ||   Mycket uppskattad informationsskärmslösning »