Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Flera anslag samtidigt i sidofältet

Publicerad 02.06.2015 av Favo
page.title

Du kan visa flera anslag på samma gång i sidofältet på våra skärmar. Det översta anslaget är fast, och visas hela tiden - ett anslag som passar helt perfekt för meddelanden som alla måste se.

Visa mer information

Med möjlighet för mer än ett anslag åt gången i sidofältet, gör detta det möjligt för dig att visa mer information på din informationsskärm. Du vill inte ha allt för många anslag som rullar, eftersom du vill att folk ska hinna med att ta del av den viktiga informationen som du vill få ut. Därför är det toppen att kunna visa så mycket på samma gång!

"Här-och-nu-meddelanden"

Att kunna ha ett anslag som visas hela tiden, överst i sidofältet, är alldeles ypperligt för ett viktigt meddelande som alla måste se - till exempel ett meddelande om en ändring i sista sekund. När du inte har något sådant meddelande, så kan detta vara en trevlig plats för till exempel ett välkomstmeddelande.

Väderprognoser dominerar inte

Sidofältet är ett bra ställe för väderprognoser, och detta är ett anslag som väldigt många visar intresse för. I vårt sidofält kan du visa väderprognosen samtidigt som du även visar andra anslag, - du får ut informationen utan att behöva använda hela området enbart för det. Du kan ha väderprognosen överst och nyheter under, som ett exempel.

Några undantag

Vi bör ta hänsyn till att några kombinationer inte ser bra ut på informationsskärmen. Att ha ett nyhetsanslag överst, där nyheternas längd varierar, får anslaget som finns under det att flytta sig upp eller ner beroende på detta. Därför kan man inte ha nyhetsanslaget överst, om man önskar visa flera anslag samtidigt i sidofältet. Samma sak gäller med bildanslag.Arkiv för alla blogginlägg