Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Skärmar som reflekterar din arbetsplats

Publicerad 22.05.2015 av Favo
page.title

Dina informationsskärmar är verkligen dina skärmar, och de ska reflektera din arbetsplats, din skola, - den du är. Med PinToMind är det väldigt enkelt att sätta sin personliga prägel på skärmarna. Ladda upp din egen logotyp, välj bakgrundsfärg som matchar loggan och lägg in information som passar just dig.

Loggan ser trevlig ut på den breda sidofoten

Din logotyp kommer verkligen tills sin rätt och värdighet på den breda sidofoten. Har loggan en vit bakgrund, så är det viktigt att även sidofoten är vit. Du väljer själv om du önskar någon dekor överst på sidofoten.

Färgbakgrund - ett spännande alternativ

Utöver bakgrundsbilder, finns det en hel regnbåge av färger att välja mellan som bakgrund på din informationsskärm. Välj gärna en färg som passar din logotyp. Färgen ger dig en iögonfallande skärm, framhäver innehållet och bygger vidare på samma tema som din logga.

Innehåll som reflekterar dig

Din skärm ska vara olik alla andra skärmar, - den ska visa att den tillhör just dig. Utöver den lokala väderleksrapporten, kan du gärna visa lokala nyheter och du kan även välja att visa innehåll från sociala anslag som har intresse för just dig. De här anslagen uppdateras automatiskt, och kommer att vara en fin kombination tillsammans med de andra meddelandena och uppdateringarna som du lägger ut.Arkiv för alla blogginlägg