Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Anslag från sociala medier på informationsskärmen

Publicerad 30.04.2015 av Favo
page.title

Att kunna hämta innehåll från sociala medier direkt till våra informationsskärmar är något vi har sett fram emot, och nu med V8 är detta möjligt! Välj en #hashtag eller ett @användarnamn på Instagram eller Twitter, och anslaget på informationsskärmen kommer att uppdateras med nytt innehåll därifrån.

Vi har sett fram emot sociala anslag

Vi har länge velat ha möjligheten att kunna hämta innehåll från sociala medier direkt till våra informationsskärmar, och nu med V8 är det möjligt! Anslaget betraktas fortfarande som beta, för det har inte testats tillräckligt än, men det är inget skäl till att inte använda sig av den här möjligheten.

Följ hashtags eller användarnamn

I anslaget väljer du att följa en bestämd #hashtag eller ett @användarnamn på Instagram eller Twitter, och så kommer det färskaste materialet därifrån visas i anslaget på din skärm. Sök alternativ är något annorlunda på Twitter och Instagram. Nedan följer en detaljerad beskrivning av de olika möjligheterna.

Instagram

Du kan ange ett eller flera #hashtags och/eller @användarnamn i sökfältet. Separata sökord med mellanslag.

Twitter

Du kan ange en eller flera #hashtags, @användarnamn och/eller @@användarnamn i sökfältet. Separata sökord med mellanslag.

Skriva <‑rt> utan mellanslag till #hashtag<‑rt> eller @användarnamn<‑rt> om du vill dölja retweets.

Skriva @@användarnamn för att visa tweets från denna användare.

Om du anger två #hash#tags utan mellanslag kommer endast tweets som innehåller båda hashtags visas.

Automatisk uppdatering av nytt innehåll

Detta är ytterligare ett sätt att få en automatisk uppdatering av nytt innehåll, i form av både bilder och text, utan att du behöver göra något som helst efter att du har lagt in det första gången.Arkiv för alla blogginlägg