Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Kom igång på ett kick med de nya Samsung-skärmarna

Publicerad 28.04.2015 av Favo
Kom igång på ett kick med de nya Samsung-skärmarna

Vi är verkligen förtjusta i de nya DM-D-skärmarna från Samsung. Skärmarna har inbyggda webbläsare, är prisvärda, är avsedda för daglig verksamhet - och inte minst - är otroligt enkla att använda.

Inbyggd webbläsare

När vi köper skärmar, köper vi nu Samsungs DM-D-serie.

Det nya är att skärmen har en inbyggd webbläsare, och vi fascineras över hur enkelt det nu är att komma igång. Vi har under en lång tid testat och gjort anpassningar mot Samsung-skärmar med inbyggda webbläsare, och vi gillar verkligen utvecklingen. En vägvisare hjälper dig med val av nätverk och inställningar. Lägg in adressen till din skärm, och du är igång på bara några minuter.

Avsedd för daglig verksamhet

DM-D-serien är gjord för att vara igång 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Att skärmarna är skapade för att användas dygnet runt ger trygghet jämfört med TV-skärmar, och de är inte heller TV-licenspliktiga.

Fortfarande utrymme för förbättringar

När du har bytt till V8 fungerar skärmarna också bra till filmvisning. Skärmarna har dock en begränsning till en film per skärm. Vi hoppas och tror att detta är någon som Samsung kommer att förbättra framöver.

De här skärmarna är idag det klart enklaste sättet att komma igång med PinToMind, men den inbyggda spelaren är inte något råskinn. Om den inte är kraftig nog för dig, så kan du komplementera med en set-back-box som är anpassad till skärmarna, eller med en vanlig PC om du hellre vill det.

Skärmstorlekar

Skärmtypen finns i storlekarna 32", 40", 48", 55", 65" och 75".

Om du behöver mindre skärmar finns både en 10" och 21,5" i Samsungs DB-D-serien. Dessa två skärmar är de enda i DB-D-serien där har en inbyggd wifi, och har jämfört med DM-D-serien lägre ljusstyrka och bör max användas 16 timmar per dag.



Arkiv för alla blogginlägg