Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Norsk
Blogg pintomind.com

SETT i Sverige

Publicerad 22.04.2015 av Favo
SETT i Sverige

Förra veckan var hela vårt team på plats på SETT-mässan (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Stockholm. Vi möttes av ett stort intresse och utöver att det var många nya som startade provkonto, så är vi otroligt stolta och glada över att arrangörerna använde vår informationsskärmslösning på sina storskärmar.

Vill komma in på den svenska marknaden

Vi gläder oss över att så många norska skolor har glädje och nytta av vår informationsskärmslösning och vi vill gärna komma i kontakt även med svenska skolor.

Stolta över att arrangörerna använde vår informationsskärmslösning

Vi var på Skolforum i Stockholm i oktober förra året, men detta var första gången som vi ställde ut på SETT. Därför var det väldigt roligt att arrangörerna faktiskt använde vår produkt på sina stora informationsskärmar som var utspridda runt om i mässlokalen.

Möttes av stort intresse

Det kom totalt ungefär 10 500 besökare i loppet av de tre dagarna som SETT varade, och vi fick pratat med många om vår produkt. Vi gläder oss över det stora intresse som vi möttes av på den här mässan. Många gav uttryck för att de letade efter en bra lösning för informationsskärmar, och vi fick startat ett bra antal nya provkonton.

Infoskjermen/PinToMind

I Norge kallas vår informationsskärmslösning infoskjermen.no, och utanför Norge kallar vi det för PinToMind, men själva systemet är likt, - samma enkla och effektiva layout och med samma användarvänlighet. Samtidigt som vi känner oss väl etablerade efter fem bra år i Norge, så är det spännande att nu också stå vid begynnelsen av något nytt med stor potential. Vi ser fram emot det! :-)Arkiv för alla blogginlägg