English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Informationsskärmar som uppdateras automatiskt

Publicerad 12.03.2015 av Favo
Informationsskärmar som uppdateras automatiskt

Hämta information från olika system, så kommer du alltid att ha uppdaterade och aktuella informationsskärmar. Nyheter, kalendrar, rapporter och väder kan enkelt hämtas in och visas automatiskt på skärmarna.

Nyheter

Vid användning av RSS-flöde kommer skärmen att uppdateras automatiskt med information som hämtas från de sidor som du har valt att visa nyheter ifrån. Om ni hämtar upp nyheter från webbplatser som informerar om vad som sker i er verksamhet, så kommer skärmen fortlöpande att uppdateras med information som är relevant för er.

Kalendrar

Låt skärmen uppdateras automatiskt vid användning av kalenderanslag som hämtas via ICS-filer. Här kan du till exempel visa en mötesrumsöversikt som visar vad som händer hos er idag.

Grafiska rapporter

Sparar du grafer som bilder i Dropbox eller liknande, så kan du enkelt visa dessa på informationsskärmarna. Till exempel kan du lägga en graf över försäljning eller produktion som bild i Excel i Dropbox, och så kan du visa det som "bild från nätet".

Vädret

Vem är väl inte intresserad av vädret? Detta är ett anslag som alltid är aktuellt. PinToMind ger dig uppdaterade väderleksrapporter för den plats du önskar, och du väljer själv hur detaljerad du vill att rapporten ska vara.Arkiv för alla blogginlägg
« Låt eleverna vara med och bidra   ||   Morgonquiz på informationsskärmen »