English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm

Publicerad 25.02.2015 av Favo
Öka uppmärksamheten kring din informationsskärm

Varierar du innehållet som visas på dina informationsskärmar? Använder du nya anslagstyper och ändrar skärmens utseende då och då, så kommer det att bidra till att öka uppmärksamheten kring dina informationsskärmar!

Använd olika anslagstyper

Inkluderat i abonnemanget på pintomind får du tillgång till alla våra anslagstyper. Allt ligger helt färdigt, och du behöver bara fylla dem med innehåll och lägga dem på din skärm. Använd dem kreativt! :-)

Lägg till en tidsräknare

Istället för ett vanligt textanslag som berättar att det är utflykt nästa fredag, kan du göra en tidsräknare som räknar ner dagarna till utflykten. Det är roligt att följa med i nedräkningen och att glädja sig åt det tillsammans. Bilder och filmer är med och skapar liv och rörelse runt skärmen - så om du inte redan har dessa anslag på din skärm, så är det absolut värt det att lägga till dem.

Ändra skärmens utseende

Ändra bakgrundsbild efter årstid eller aktuella aktiviteter. När skärmen ser annorlunda ut, så kommer folk att lägga mer märke till den. Du kan också variera lite om du ständigt använder sidofältet och sidfot, eller om du då och då inkluderar alla anslag i huvudanslaget.Arkiv för alla blogginlägg
« Internkommunikation - över landgränser   ||   Låt eleverna vara med och bidra »