English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Allt att vinna på att testa PinToMind!

Publicerad 27.01.2015 av Favo
Allt att vinna på att testa PinToMind!

Vi erbjuder alla att testa vår lösning för informationsskärmar, gratis och utan förbindelser, i 30 dagar. Under testperioden får du tillgång till alla funktioner och har chansen att verkligen kunna bekanta dig med produkten. I och med att du inte förbinder dig till något som helst genom att tacka ja till en testperiod, så har du alltså allt att vinna på det!

Testa PinToMind gratis och utan förbindelser

Vi tycker att det är viktigt att låta dig testa vår produkt innan du förbinder dig till att använda det. Upptäcker du att PinToMind är något som kommer att vara till hjälp för skolan eller företaget, så är det ju toppen att samarbetet redan är igång. Om så inte är fallet, så kan du avsluta när du vill.

Full funktion

Så snart du startat ett provkonto på pintomind.se, så har du tillgång till alla funktioner. Provkonto-användare har alltså tillgång till precis samma produkt som betalande kunder, och får verkligen testa "the real thing".

Varför ska man välja just PinToMind?

Många av våra kunder säger att de valde just pintomind.se på grund av att systemet är så lätt att använda, allt är onlinebaserat, skärmarna ser snygga ut och kundservicen är god.

Varför ska man välja pintomind.se? - Genialiskt enkelt, snyggt och professionellt, att vem som helst kan använda det, god kundservice och ett förnuftigt pris, är några av de svar som våra kunder ger.

Du kan läsa mer om skäl att välja oss här.

Ingen orsak att vänta

Möjligheten att testa PinToMind blir inte "förbrukad", och du behöver inte vänta tills allt annat är klart. Gör dig bekant med vår lösning och lägg in innehåll nu, så är allt klart när skärmen kommer upp på väggen. Tar processen längre tid än beräknat, så går det bra att be om en förlängd testperiod.Arkiv för alla blogginlägg
« Tidsstyrning av anslag   ||   Internkommunikation - över landgränser »