Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

- Genialiskt enkelt, snyggt och professionellt

Publicerad 16.01.2015 av Favo
- Genialiskt enkelt, snyggt och professionellt

Varför ska man välja PinToMind? - För att det är genialiskt enkelt, snyggt och professionellt, för att vem som helst kan använda det, man får god kundservice och till ett förnuftigt pris - är några av de svar våra kunder ger.

Proffsiga skärmar

En röd tråd hos många av våra kunder är att de valde PinToMind* på grund av användarvänligheten och att skärmarna "ser bra och proffsiga ut".

Grunden till att vi valde er lösning för vara informationsskärmar ligger i huvudsak på att lösningen är genialiskt enkel att använda, samtidigt som resultatet är snyggt och professionellt.
Andreas Cittlau, Christian Michelsen Research

Användarvänlig

Att lösningen är så enkel att använda gör att flera personer kan dela på uppgiften med att göra anslag till informationsskärmarna.

Jag har testat er produkt, och jag tycker att den är mycket användarvänlig. Den är så enkel att använda att vem som helst kan använda verktyget för att förmedla information.
Sveinung Pedersen, Nor Lines AS

Detta behöver inte längre vara något som enbart en IT-ansvarig kan ta sig an - PinToMind är en lösning som alla enkelt kan lära sig att själv uppdatera. </span>

Kan uppdatera varifrån som helst

Det faktum att detta är en tjänst där allt sker via internet gör det också möjligt att uppdatera varifrån som helst, när som helst. Øystein Hauge, senior rådgivare vid kriminalomsorgen, Hustad fängelse skrev att PinToMind uppfyllde deras krav:

  • Att tjänsten var onlinebaserad (läs: att produktionen inte var beroende av en särskild plats)
  • Att flera kunde publicera (inom en inte allt för komplicerat uppbyggd publiceringsmodell)
  • Att ni rent prismässigt stod bra ut bland konkurrenterna
Øystein Hauge, Kriminalomsorgen, Hustad fängelse

Vi fick höra om en kommun där Informations- och Kommunikationsteknikgruppen gjorde en bedömning av olika leverantörer av informationsskärmar, och kom fram till att PinToMind är lösningen som de kommer att rekommendera. Vi har också fått positiv respons från folk som ser informationsskärmarna, något som självklart gläder både kunden och oss.</span>

God kundservice

Det uppmuntrar att få positiv respons från kommuner, som detta från Mari Mæland från Granvin Herad:

Reaktionerna hos våra interna användare har varit väldigt positiv, även kunderna som kommer på besök är imponerade, det ser ju så proffsigt ut! Dessutom är priset inte avskräckande, och det betyder väldigt mycket i en liten fattig kommun… Det är inte många gånger som jag har behövt ha kontakt med er kundservice, men det lilla som har varit är väldigt positivt."
Mari Mæland, Granvin Herad

Det lönar sig att använda PinToMind

När det gäller ekonomi, är det intressant att lägga märke till att folk på flera sätt finner att det lönar sig för dem att ha ett konto på PinToMind. De använder helt enkelt för mycket resurser på informationsskärmar om de ska försöka göra det helt själv:

Vi har inte resurser till att lägga för mycket tid på en informationsskärm. Efter att ha fått testa er lösning, så ser det ut som att vi får lagt ut den informationen vi önskar på ett enkelt och bra sätt.
Børre Thorkildsen, Ålesund voksenopplæringssenter

*I Norge kallas PinToMind infoskjermen.noArkiv för alla blogginlägg