English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Tidsstyrning av anslag

Publicerad 13.01.2015 av Favo
Tidsstyrning av anslag

Vi på PinToMind arbetar för att uppdateringen och administrationen av informationsskärmarna ska vara så enkel, effektiv och överskådlig som möjligt. Många av de som använder vår produkt finner stor hjälp i att använda sig av möjligheten till tidsstyrning av anslag.

Välj inställning för tid för visning när du gör ett anslag

När du gör ett anslag bestämmer du själv om det ska visas hela tiden, eller endast idag, endast imorgon, de tre kommande dagarna - eller en bestämd tid som du lägger in. Du kan till exempel göra en inställning för anslag som du vill ska visas under helgerna, och en annan inställning för ett anslag som ska visas under veckorna. Har du något som endast ska visas på måndagar är det bara att göra en inställning för det också. Gör din informationsskärm till din egen - skräddarsydd för dina behov!

Gör anslag i förväg för födelsedagar

Tänk vad bra att ha lagt in alla födelsedagar i förväg - med tidsstyrning för att visas bara på det datum som det gäller! På det viset glömmer du inte bort någon! Samma sak kan självklart göras för alla andra bemärkelsedagar och speciella datum som du vet om på förhand. Det är alltid skönt att ligga steget före! :-)

Fungerar för alla typer av anslag

Det här fungerar lika bra för alla typer av anslag, från bilder och filmer till kalenderanslag, nyheter och tidsnedräkningar. Du kan använda tidsstyrning på samma ställe som anslaget ska visas - i huvudanslaget, i sidokolumnen eller i sidofoten.Arkiv för alla blogginlägg
« Uppdatera din informationsskärm från iPhone och iPad   ||   Allt att vinna på att testa PinToMind! »