English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Uppdatera din informationsskärm från iPhone och iPad

Publicerad 08.12.2014 av Favo
Uppdatera din informationsskärm från iPhone och iPad

Har du tänkt på att du kan använda iPhone och iPad för att uppdatera dina informationsskärmar? Här förklarar vi hur du lägger till app.pintomind.com på din iOS-enhet, så att den är inloggad och färdig att användas. Tänk dig att kunna skapa ett bilduppslag direkt från samma mobil som du tog bilden med! Dessutom kan du göra det när som helst, och var som helst!

Lägg app.pintomind.com på din hemskärm

Till att börja med öppnar du webbläsaren, till exempel Safari, på din iOS-enhet. Gå till app.pintomind.com, kryssa i "Kom ihåg mig på denna dator", och logga in. När du står på din startsida, så kan du välja att lägga denna på din hemskärm och därefter kan du spara genvägen till hemskärmen. Detta är väldigt snabbt gjort, nu är vår app inte längre bort än en fingertryckning och du kan nu uppdatera dina skärmar så lätt som bara den!

Ladda upp bilder direkt

Bilder som du tagit med till exempel din mobil kan du ladda upp direkt till informationsskärmen, utan att de först måste gå genom en annan dator eller liknande. Tänk så roligt att kunna ta bilder när ni till exempel är ute på en aktivitet, och när ni kommer in igen, så finns bilderna från aktiviteten redan på skärmen! Snacka om färskt innehåll! :-)

Uppdatera informationsskärmen när du inte är på kontoret

En annan fördel med att använda din iPhone för att uppdatera din informationsskärm är att du alltid har den med dig, och du är nästan alltid uppkopplad mot ett nätverk. Har du lite extra väntetid eller liknande, så är det lätt att ta tillfället i akt för att uppdatera din informationsskärm - på det sättet kan du också få mer tid till annat senare! Mer flexibilitet, - mer kvalitet! :-)Arkiv för alla blogginlägg
« Information till personer som inte arbetar samtidigt   ||   Tidsstyrning av anslag »