Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Advent på informationsskärmen

Publicerad 25.11.2014 av Favo
page.title

Advent närmar sig med stormsteg och det är något som många gläds över. Låt dina informationsskärmar vara en del av detta genom att bidra till att lysa upp mitt i den mörka perioden. Detta görs enkelt genom att välja en trevlig och passande bakgrundsbild för din skärm. Vi har advents- och julbilder redo under bildskärmsinställningar, så det är bara för dig att välja den du gillar bäst!

En liten uppdatering ger en stor förändring

Ibland behövs det väldigt lite för att göra en stor skillnad. Bakgrundsbilden på informationsskärmen är ett exempel på detta. En fin bakgrund som passar säsongen vi befinner oss i påverkar det första intrycket som folk får när de kommer in och det bidrar till en trevlig stämning.

Ändra bakgrunden i skärminställningarna

Detta är något som alla kan klara. Börja med att öppna listan över dina skärmar i app:en, gå till inställningar för varje skärm, och där hittar du bakgrundsbilder som du kan välja mellan. Har du en annan bild som du vill använda, så är det naturligtvis bara att ladda upp den också.

Adventskalender eller nedräkning till jul

En adventskalender som visar dagarna i advent som vi nu har kommit fram till kan också vara trevligt att ha. Detta görs enkelt genom att skapa en tidsräknare som börjar räkna upp från den 30:e november kl. 00.00. Vill du räkna ner hur många dagar, timmar och minuter det är kvar till julafton, så kan du skapa en tidsräknare som räknar ner till den 24:e december.Arkiv för alla blogginlägg