Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Säkra ditt skärminnehåll med IP-restriktioner

Publicerad 24.11.2014 av Favo
page.title

Visar du innehåll på infoskärmarna som endast bör ses internt? Med IP-restriktioner kan du se till att skärmadresserna (URL) endast kan öppnas på de platser som du har tillåtit.

Lägga till IP-adresser under skärmens inställningar

För att lägga till en IP-restriktion går du till inställningarna för PinToMind-skärmen. Du klickar på "Säkerhet" och hittar IP-restriktioner längst ner på sidan. Här kan du lägga till IP-adresserna för de fysiska skärmar som du tillåter att innehållet ska visas på, för din PinToMind-skärm. Om någon försöker öppna skärmens URL/adress på enheter med andra IP-adresser kommer skärmens innehåll inte att visas.

För att kunna öppna skärminnehållet till en skärm som skapats på pintomind.com måste man dessutom veta den exakta skärmadressen. Om obehöriga personer skulle lyckas åstadkomma detta är det lätt för dig att ändra skärmadress.

Skärmens visningshistorik

Under skärminställningar och IP-restriktioner kan du också se vilka IP-adresser de fysiska skärmarna har, som ditt skärminnehåll har visats på, eller visas på just nu.Arkiv för alla blogginlägg