English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Information till personer som inte arbetar samtidigt

Publicerad 19.11.2014 av Favo
Information till personer som inte arbetar samtidigt

Flödet av information och kommunikation bidrar till en positiv miljö och ett enklare liv. Att se till att alla får samma information kan vara extra svårt när människor arbetar skift och i rotationssystem. PinToMind kommer att hjälpa dig med detta!

Utmärkt för stor personal som arbetar skift

Vi fick denna respons från en av våra kunder:

Detta är en underbar lösning för att säkerställa informationsflödet till en stor grupp av personal som arbetar skift.

Offentliga skärmar hjälper dig att organisera din information, och det blir mindre slumpmässigt vem som uppdateras om vad.

Välj tid för visning i förväg

Det kan vara mycket praktiskt att lägga till en hel del information i förväg, och tidsbestämma anslagen så att de visas på skärmen när det är relevant. Kunden ovan fortsätter så här:

PinToMind är okomplicerat och lätt att använda. Det är lätt att gå in och ändra meddelanden och annan information. Och det är fantastiskt att man i förväg kan välja tid och även hur länge man vill att informationen ska visas.

Se till att ett anslag visas tillräckligt länge så att dem som arbetar i olika skift alla hinnar se det. Det är viktigt för alla att bli uppdaterade om vad som händer, och PinToMind vill hjälpa dig att uppnå detta.Arkiv för alla blogginlägg
« Nya möjligheter med kalenderanslag   ||   Uppdatera din informationsskärm från iPhone och iPad »