Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Tack för oss, Skolforum!

Publicerad 10.11.2014 av Favo
page.title

Vi var fyra entusiastiska och optimistiska norrmän som reste till Skolforum i Stockholm för att försöka få detta som fungerar så bra i Norge, att också komma in på den svenska marknaden. Många nya provkonton skapades, och vi hoppas att dessa kommer användas aktivt.

Vår första gång vid Skolforum

Det var cirka 7050 deltagare registrerade för Skolforum och vi hade i förväg kontaktat de runt 1200 som hade uppgett att de var intresserade av Skolans Digitalisering. Det första intrycket av mässan var att allt var mycket trevligt, men vår monter var annorlunda än många andra montrar som var fyllda med bokhyllor och broschyrer. Vi valde att se denna brist på konkurrens som positiv, - alla som behövde en digital anslagstavla eller en infoskärm av något slag, skulle ju komma till oss! :-)

Det snyggaste på hela mässan!

Vårt intryck av svenskarna är att de är mycket trevligta och artiga! Vi var generösa med våra gåvor av rengöringsdukar för skärmar och liknande, och "Tack, snälla!" var bland de första orden som vi plockade upp på svenska! Det var också väldigt uppmuntrande att höra kommentaren att det var "det snyggaste på hela mässan!".

Ett bra system för att uppdatera informations-skärmar

Vi var spesiellt nöjda med våra möten med IT-samordnare och andra personer som redan har skärmar hängande, men som inte hade något bra system för att uppdatera dem. Förhoppningsvis kan PinToMind vara svaret för dem! Vi mötte också människor som inte var ansvariga för detta område själva, men som gillade vår lösning, och tog information för att ge vidare till sin rektor eller IT-samordnare.

Många nya provkonto

Ganska många nya provkonton skapades under Skolforum, och vi hoppas att dessa kommer att användas för aktiv testning vidare. Vi vill också vara till hjälp i denna process, och i dagens moderna samhälle räcker det med en e-post för att få all den hjälp man kan tänkas behöva.Arkiv för alla blogginlägg