Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
English Svenska Norsk
Blogg pintomind.com

Nyheter: Samma schema för flera anslag, arkiv och papperskorg

Publicerad 05.08.2014 av Favo
Nyheter: Samma schema för flera anslag, arkiv och papperskorg

Det är avgörande att ha ett uppdaterat innehåll om du vill att folk ska fästa uppmärksamhet vid dina informationsskärmar! Med vår senaste uppdatering hjälper vi dig att få en bättre översikt över vad som visas på dina skärmar.

Arkiv och papperskorg

Anslag som inte längre används hittar du antingen i arkivet eller i papperskorgen, - du kommer enkelt åt båda direkt från startsidan. Om du vill använda ett anslag igen, så kan du återföra den från papperskorgen, eller publicera den igen från arkivet.

Papperskorgen töms fortlöpande, så anslag ligger bara där i 14 dagar innan de raderas helt.

Samma schema för flera anslag

Du kan nu använda samma schema för flera anslag. Namnge ditt schema första gången du använder det, så kan du enkelt använda samma schema igen.

Anslag som är kopplade till ett schema får en särskild etikett på startsidan, som gör det lätt att ha översikt.

Filter och sökfunktion

Filter och sökfunktion är nu mer anpassat till ditt konto, kräver mindre utrymme och kan utökas om du vill det.

Vi har dessutom lagt till fler möjligheter för att filtrera och söka efter anslag - du kan till exempel skilja mellan anslag som visas just nu och anslag som kommer att visas senare, och du kan även söka efter båda typer av anslag.


Tack till alla er som har skickat förslag eller frågor som har inspirerat oss till den här uppdateringen! Vi ser fram emot fortsättningen!

Om du har frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss på <a href=“mailto:support@pintomind.com">support@pintomind.com</a>!Arkiv för alla blogginlägg