English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Interna nyheter på skärmen i personalrummet

Publicerad 18.06.2014 av Favo
Interna nyheter på skärmen i personalrummet

Om du har en informationsskärm i personalrummet, så är detta en utomordentlig kanal för att visa interna nyheter.

Håll din personal uppdaterad

Håll din personal uppdaterad om vad som pågår i företaget, och låt dem vara de första att få veta vad som sker. När de anställda får en liten översikt och insikt i vad som händer i företagets olika avdelningar, så ger det dem ett perspektiv och det hjälper dem att se att de är del av något större än bara de detaljerna som ligger i deras fokusområde. Det kan vara uppmuntrande att få se den större bilden! Vad sägs om att till exempel visa företagets kalender på informationsskärmen i personalrummet?

Kommunicera ansvarsområden

Skärmen för intern användning kan också vara en bra plats att kommunicera interna ansvarsområden på. Du kan till exempel visa anslag som handlar om vem som är ansvarig för att städa personalrummet, eller vems tur det är att tömma diskmaskinen idag. Du väljer själv om du vill lägga dem i huvudanslaget, sidofältet eller sidfoten.

En enklare vardag

God kommunikation och ett bra informationsflöde hjälper till att skapa en enklare vardag och en mer positiv social miljö på arbetsplatsen. Varför inte låta PinToMind hjälpa dig med det?Arkiv för alla blogginlägg
« Använd PinToMind gratis på en sommarkonferens   ||   Uppmuntran i vardagen »