English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Använd PinToMind gratis på en sommarkonferens

Publicerad 11.06.2014 av Favo
Använd PinToMind gratis på en sommarkonferens

Är du i en kommitté som organiserar en konferens eller någon typ av stor sammankomst eller konvent i sommar? Vi vill hjälpa till genom att erbjuda fri tillgång till pintomind.com under konferensen..

Ge folk en överblick över vad som händer

När många människor samlas, finns det en hel del information som behöver komma ut, och om denna information flyter bra, är allt bara så mycket lättare för alla! En deltagares upplevelse påverkas positivt av att känna att han har en överblick över vad som händer, och att han inte är förvirrad över vad som händer när och var etc. Vi tror att digital signage genom pintomind.com kan vara din lösning!

Uppdatera under konferensen

Skapa ett konto i förväg och lägga till vad du kan av information redan då. Under själva konferensen kan du uppdatera dina skärmar angående ändringar i sista minuten, eller annan information som du behöver för att komma ut snabbt. Detta kan enkelt göras direkt från telefonen, eftersom allt sker via en webbläsare.

PinToMind hjälper dig att enkelt och effektivt få information ut till alla. Varför inte utnyttja denna gratis erbjudande i sommar?

Photo: freeimages.com / phelleArkiv för alla blogginlägg
« Har ni varit på resa? Visa era bilder på informationsskärmarna!   ||   Interna nyheter på skärmen i personalrummet »