English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Har ni varit på resa? Visa era bilder på informationsskärmarna!

Publicerad 06.06.2014 av Favo
Har ni varit på resa? Visa era bilder på informationsskärmarna!

Resor och andra gemensamma upplevelser kan verka för en god gemenskap och stärka banden er emellan. Varför inte förlänga den härliga känslan genom att visa upp bilder på informationsskärmarna efteråt?

Ladda upp bilder direkt från din mobil

Det är väldigt enkelt att ladda upp bilder till dina informationsskärmar, till och med direkt från din mobil. Med den moderna tekniken blir det här så enkelt, och det kan lätt göras varifrån som helst.

Välj om du vill visa bilderna som ett bildspel eller i ett kollage

Efter att du har valt de bilder du vill visa, så väljer du hur du vill att de ska visas. Ett alternativ är att visa dem som ett bildspel, där varje bild får odelad uppmärksamhet. Men om du tycker att det tar för mycket tid, så kan du istället välja att visa bilderna i ett kollage, där flera bilder visas på samma gång. Det här alternativet ger dig en varierande och föränderlig skärm. Använd funktionen för att förhandsgranska, och välj vilket alternativ du föredrar för din informationsskärm.

Förläng den härliga känslan

Oavsett om det är en skolresa, en personalresa, en grillkväll eller någon annan gemensam upplevelse under den härliga våren och sommaren, - ta några bilder och njut sedan av fördelarna av den här enkla investeringen under flera veckor framöver, genom att tillsammans minnas genom att se bilderna på era informationsskärmar.Arkiv för alla blogginlägg
« Varför människor väljer PinToMind   ||   Använd PinToMind gratis på en sommarkonferens »