You have a promotional code! Register your free trial now and save €50!
Blog pintomind.com

PinToMind når ut till skandinaver!

Published 02.06.2014 by Favo
page.title

PinToMind är nu tillgänglig på både svenska och danska.

Föredrar modersmål

Vår digitala signage-lösning är kraftigt byggd på våra erfarenheter från Norge. Vi vet att många norrmän föredrar att läsa, skriva och arbeta på norska. Så vi tänkte att våra grannar, svenskarna och danskarna, förmodligen på samma sätt skulle vara glad över att kunna ha denna digitala anslagstavla systemet i sina egna modersmål.

Se för er själva!

Så, svenskar och danskar, ber jag er att ge det ett försök! Se för er själva! Gratis och utan förpliktelse kan du prova vår produkt med full funktionalitet för en hel månad. Att arbeta på ditt eget språk kommer redan göra det känns mer bekant och mindre främmande. Du har din svenska "anslagstavla" och din danska "opslagstavle" tillgängliga för dig här i ett digitalt format! Vi är glada att ge dig denna gåva, och hoppas att det kommer att vara till stor hjälp och nytta för dig!

När du loggar in, får du välja mellan fyra språk - engelska, danska, svenska och norska. Du väljer ett språk för ditt konto, men om någon av användarna av ditt konto föredrar att arbeta på ett annat språk, de är fria att välja en annan.

Gör den till din egen

Du lägger till dina egna anslag (text, bilder, nyheter, vädret etc.) på din skärm, och gör det till vad du behöver, - din egen anslagstavla, som visar den information du behöver för att få ut!

Vi hoppas verkligen att detta kommer att ge dig ett bra verktyg för att förenkla kommunikationen och informationsflödet på din arbetsplats eller skola!Go to archive