English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Varför människor väljer PinToMind

Publicerad 14.05.2014 av Favo
Varför människor väljer PinToMind

Feedback visar att man har valt PinToMind* för att lösningen är mycket användarvänlig, skärmarna ser trevliga och professionella ut, allt sker via internet, priset är OK och kundservice är mycket bra.

Vi uppskattar din feedback

Många människor är snabba med att rapportera när någonting inte fungerar, och det är vi mycket tacksamma för eftersom det hjälper oss att snabbt ta hand om ärendet. Men det finns även e-postmeddelanden som är positiva redan från början, och de ger ofta svar på varför människor har valt PinToMind.

Professionella skärmar

Ett gemensamt tema i de flesta av dessa e-postmeddelanden är att man har valt PinToMind på grund av att det är användarvänligt och skärmarna har båda ett snyggt och professionellt utseende. Ett e-postmeddelande från ett norskt forskningsföretag som nyligen öppnat ett konto med oss, sammanfattar det väl:

"Anledningen till att vi valde din lösning för vår digital skyltning är främst på grund av att det är genialiskt enkelt att använda, samtidigt som resultatet är trevligt och professionellt."

Användarvänligt

Det faktum att lösningen är enkel att använda innebär att uppgiften att uppdatera skärmarna kan delas av flera personer. Detta är inte något som bara IT-chefen kan ta hand om, - PinToMind är en lösning som alla lätt kan lära sig att använda och uppdatera själv.

Kan även användas hemifrån

Detta är en tjänst där allt sker via internet. Det innebär att det är möjligt att uppdatera från var som helst, när som helst. En studierektor för ett utbildningscenter sade så här:

"Det är underbart att kunna uppdatera informationen från hemmet. Vi är inte beroende av att gå hela vägen till kontoret för att lägga meddelanden. Vi ser detta som ett stort steg framåt! :-)"

Vi hör också om positiv feedback från människor som ser skärmarna, vilket naturligtvis gläder både kunden själv och oss.

Bra kundservice

Det är glädjande att få denna typ av feedback från kommunerna:

"Reaktionen från våra interna användare har varit mycket positiv. Även våra kunder är imponerade och ger kommentarer som - Det ser så professionellt ut! :-) Det faktum att priset inte är så illa passar oss fattiga kommuner mycket väl ... Och kontakten jag har haft med din kundtjänst, har varit mycket positiv."

* I Norge kallas PinToMind infoskjermen.noArkiv för alla blogginlägg
« Arrow Norge använder PinToMind   ||   Har ni varit på resa? Visa era bilder på informationsskärmarna! »