Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

Norges "Skolforum" valde PinToMind för informationsflödet

Publicerad 24.04.2014 av Favo

NKUL, Norges största konferens inom IKT i utbildningen, är på gång, och vi ser fram emot att ha en monter där igen. Vi är också mycket nöjda med det faktum att administrationen av konferensen valde att använda vår digital signage-lösning för femte året i rad.

Gillar at det är lätt att använda

- Vi gillar PinToMind* för att det är lätt att använda, det finns central uppdatering på alla skärmar, och det är lätt att distribuera till många olika platser. Det är också bara geni att den går via en webbläsare utan användning av lokala kunder, förklarar konferens-administratör Vegard Moen, när vi frågar varför de väljer vår lösning.

Under konferensen kommer deltagarna få titta på vår digital signage-lösning i aktion på stora skärmar i alla auditorier.

Förenklar vår uppgift att hålla alla uppdaterade

- Deltagarna i konferensen är uppmärksam på vad som visas på skärmarna mellan de olika presentationerna, och detta förenklar vår uppgift att hålla alla uppdaterade, säger Moen. - Vi lägger till praktisk information om programmet och konferens-verksamhet, och detta är särskilt användbart när det finns sista minuten-ändringar som människor bör informeras om omedelbart.

*I Norge kallas PinToMind infoskjermen.noArkiv för alla blogginlägg