English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Arrow Norge använder PinToMind

Publicerad 10.04.2014 av Favo
Arrow Norge använder PinToMind

Arrow Norge älskar det faktum att det inte kräver någon installation av PinToMind*. De kommer att använda sina skärmar för att främja välbefinnande i arbetet, och tycker att PinToMind är ett mycket bra verktyg som är lätt att använda.

Älskade att ingen installation krävdes

Arrow Norge AS tillhör det amerikanska företaget Arrow Electronics Inc. och är Norges ledande distributör av elektronikkomponenter med stort fokus på kundens produkt-utveckling och innovation. De har sin norska huvudkontor i Nedre Vats, och de har kontor i Stavanger och Oslo.

Vi var glada att se att de valde PinToMind som sin lösning för informationsflödet. När vi frågade varför de valde just vår lösning, svarade chef Frode S. Robberstad att efter att ha fått en rekommendation från en av de anställda, öppnade han ett testkonto och bara älskade det faktum att det inte fanns någon installation eller någon klientprogramvara.

- Kommer att använda de offentliga uppvisningar för att främja välbefinnande i arbetet

Idag har Arrow en skärm i receptionen-området och en annan i Vats office-område, och de planerar att lägga till en skärm till Oslo-kontoret också. Den huvudsakliga målgruppen är de anställda, men de tänker också att detta är ett bra sätt att välkomna besökare.

- Vi vill informera anställda om gemensamma mål och utveckla informationen, lägga upp bilder av människor på deras födelsedagar, välkomna besökare, visa vår egen YouTube-video etc. Vi kommer att använda skärmarna för att främja välbefinnande och skapa en god stämning på jobbet, berättar den nöjda chef i Vats.

- PinToMind är ett bra verktyg som är enkelt att använda

Arrow har relativt nyligen öppnat ett konto med PinToMind, och de har redan fått bra feedback på sina skärmar. - Jag kan absolut rekommendera PinToMind till andra, det är ett mycket bra verktyg som är enkelt att använda, säger Robberstad.

* I Norge kallas PinToMind infoskjermen.noArkiv för alla blogginlägg
« Ögonblicket har kommit ...!   ||   Varför människor väljer PinToMind »