English Svenska Dansk Norsk
Blogg pintomind.com

Ögonblicket har kommit ...!

Publicerad 31.03.2014 av Favo
Ögonblicket har kommit ...!

Detta är det ögonblick vi har väntat på, arbetat för och förberett för! Vi lanserar vår digitala anslagstavla, PinToMind!

Vi är så glada över att kunna dela vår produkt med er, och vi skulle vara överlyckliga om ni låt oss hjälpa er med ert informationsflöde och kommunikation.

Hur det hela började

Vår historia började for några år sedan, när vi själva var i behov av ett sätt att hålla elever och lärare uppdaterade om vad som pågick. Utmaningen att få ut information snabbt, vare sig det gällde förändringar i sista minuten eller bara allmänna uppdateringar, var mycket verklig. Så vi utvecklade ett digitalt signage-system som har visat sig vara mycket bra under åren, inte bara för oss, utan även för skolor och företag över hela Norge.

Den positiva respons vi fått från vårt växande antal användare, är det som gett oss självförtroendet att ta detta ett steg längre och erbjuda vår produkt till dig.

Vad är så speciellt med PinToMind?

Från allra första början har det varit mycket viktigt för oss att vår digitala signage-lösning skall vara användarvänlig. (Om den inte var det, -vem skulle vilja använda den då?) På grund av vår egen historia, kan vi relatera till våra användare, - vi har varit i deras situation, vi vet hur det är! Vi vill hålla vår lösning enkel.

Vi ger dig precis vad du behöver, några enkla verktyg för att skapa en mängd olika anslag, vare sig det med text eller bilder, nyheter eller vädret, - eller vad sägs om en tidsräknare som räknar ner till nästa semester? Ta dessa enkla verktyg, använd dem och göra dina skärmar unikt dina! Gör din arbetsplats modern och elegant samtidigt som du förenklar informationsflöde och kommunikation.

Vad behöver du?

Du behöver en fysisk skärm att visa anslagen på, en dator med webbläsare, och du behöver tillgång till internet. Utöver detta, använder du dina egna enheter (dator, surfplatta eller smart telefon) för att uppdatera dina skärmar. Det hela är molnbaserad, så länge du har internet, kan du uppdatera din skärmar var som helst ifrån.

Testa gratis

Vi erbjuder dig ett 30 dagars gratis provkonto, så du enkelt kan prova på vårt digitala signage-system innan du förbinder dig till något. På så sätt kan du testa själv hur det fungerar, och vi är mer än glada att hjälpa dig med att komma igång!Arkiv för alla blogginlägg
Arrow Norge använder PinToMind »