Du har en kampanjkod! Registrera ditt provkonto nu och spara 500 SEK!
Blogg pintomind.com

En bra ambassadör för skolan

Publicerad 31.03.2014 av Favo
page.title

- PinToMind* är ett underbart verktyg för att hålla elever och personal uppdaterad hela tiden! Och när andra elever kommer för en rundtur på skolan, är skärmarna bra ambassadörer för skolan, säger Raoul Mauritz Olsson från Odda Gymnasiet.

Anpassad information om olika Bildskärmar för offentliga

De har placerat en i varje hall och anpassade informationen följaktligen. Tre skärmar är placerade i olika offentliga utrymmen, där de sätter ut något enklare information och den viktigaste interna informationen.

Hjälper till att hålla folk uppdaterade hela tiden

Vid en gymnasieskola, det finns ett stort behov av att få information ut till människor, - allt från förändringar i rum-reservationer till snabba förändringar av plats för närvaro. Skärmarna är underbara verktyg för att hjälpa oss att hålla elever och personal uppdateras hela tiden!

Mauritz Olsson berättar att de använder kalendern-funktionen, och på detta sätt visar kommande evenemang för skolan. Dessutom är väderprognosen något alla vill hålla sig uppdaterad inom.

En bra ambassadör för skolan

De får ofta positiv feedback på bilder som visas i samband med resor eller händelser med anknytning till skolan. - När andra elever kommer för en rundtur i skolan, fungerar skärmarna som goda ambassadörer för att visa vad som händer på vår skola, säger IT-konsulten.

Användarvänlig system

Han fortsätter och berättar att för dem som arbetar med ICT, var det naturligtvis lätt att förstå hur man skulle använda PinToMind. Men de är inte de enda som ska hantera innehåll för skärmarna . Lösningen för den här skolan, var för personalen att fortsätta använda sin egen skol-plattform. På så sätt kunde de fortsätta att använda ett bekant system och därifrån kan anslag automatiskt läggas som RSS, som PinToMind stöder också.

* I Norge kallas PinToMind infoskjermen.noArkiv för alla blogginlägg